Kampanj!

Plasmapen premium PLAMERE generation 2

(4 kundrecensioner)

19800 kr

 

Kontakta oss om ni vill ansöka om leasing

Manual på denna plasma pen

Alla priser är exkl. moms, 

Fabriks garanti 2 år

 

 

Beskrivning

Plasma pen

Behandlingsformen heter Plasma pen och krymper överflödig hud, påsar och rynkor. Vid behandlingen används ett Fibroblast handstycke som avger en mikro-millimeterstor plasma-blixt från munstyckets spets till huden. Denna ytliga punkt minimerar huden i sin omedelbara närhet – vilket minskar överskjutande hud under ögonområdet. Huden runt behandlingsområdet stramas upp och drar cellerna närmare varandra. Området som ska behandlas bedövas med kräm i 45 minuter innan behandlingen. Omedelbart efter behandlingen kan området vara rött. 1-2 dagar efter behandlingen kan svullnad uppstå. Efter 5-7 dagar är sår läkningsprocessen klar. Rodnad är inte längre synlig efter 4 veckor. En session varar cirka 30 minuter.

Här nedanför kan du se behandling med plasma pen före efter!

Plasma Pen Före Efter

Resultat med plasma penna

 

4 recensioner av Plasmapen premium PLAMERE generation 2

 1. Anna Sterner

  Ögonlocks plastik utan kniv! Den hetaste nyheten inom skönhetsindustrin, något vi har känt av hos oss de sista månaderna. Efterfrågan på plasma pen inkl. utbildning är hög. Det finns många olika typer av plasma pen på marknaden idag, men bestämde oss för denna. Väldigt Prisvärd med kvalité som passar både stora och små salonger. Vi utbildar i många olika behandlingar. Idag är plasma pen en av de populäraste behandlingar som vi utbildar mest i just nu.
  Då krävs snabb leverans och återkoppling, med service. Iplspecialisen är en av våra huvudleverantörer. Enkelt och utan krångel.
  //Anna Sterner, Eskilstuna
  Sale & Academy By Anna Sterner

 2. Charlotta Heydorn – 2018-09-11

  Toppen produkt som verkligen kan fixa “nästan” allt! Jag älskar den att den är lätt använd och man ser fina resultat väldigt snabbt.

 3. Emma

  Det finns många olika plasma pen maskiner på marknaden. Fastnade för denna pga. Trådlös, samt olika hastigheter och styrkor. Det är bra när man ska behandla olika områden. En del områden kräver mer flexibilitet.
  Denna kan jag rekommendera.

 4. Ninni Vallius Laukkanen

  Hej Joakim,
  Ville bara meddela att jag är supernöjd med plasma pen behandlingen som kursdeltagarna utförde på mig. Jag märker redan skillnad och de små skorp prickarna är så gått som borta på mindre än en vecka ???????? Nu ska jag bara se till att skydda området för solen för bästa resultat!
  Glöm inte bort att jag finns om det behövs en ”provmodell” vid fler tillfällen, jag ställer mer än gärna upp (på samma eller andra behandlingar) och kan även åka en bit bort om det skulle vara så.

  Tack än en gång!

  Vänligen Ninni Vallius Laukkanen

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.